Ladataan Tapahtumat

NAURULLA YÖHÖN -STAND UP

lauantai 7.3.2020

Liput ennakkoon 29 € sis. eteispalvelumaksun tai

39 € sis. stand up -keikan ja Piazzan illan lipun

Piazza avoinna klo 16 alkaen

Varaa VIP-pöytä illaksi. Lue lisätietoja

Osta lippu

« Kaikki Tapahtumat

NAURULLA YÖHÖN -STAND UP

lauantai 7.3.2020 @ 17:00 - 19:00

Hyppää mukaan komediakarnevaaleihin Piazzalla! Esiintymässä neljä herrasmiestä Mika Eirtovaara, Jussi Herranen, Tommi Mujunen ja Heikki Vilja.

Heikki Vilja
Heikki niitti mainetta jo lapsena ollessaan äidinkielen opettajan mukaan omituisin paimen joulukuvaelmien historiassa. Keikoillaan hän puhuu itselleen tärkeistä asioista, kuten itsestään.Tämä kahden tyttölapsen isä katsoo perhe-elämää hyvinkin rehellisestä, väsyneestä ja ahdistuneesta mutta onnellisesta vinkkelistä. Perheen lisäksi Heikki tykittää mielipiteensä ihan kaikesta muustakin. Mikä tärkeintä, hän on hauskaa seuraa.

Tommi Mujunen
Tommi Mujunen on Suomikomiikan shamppanja: kesäisen kevyt tunnelman nostaja ja juhlien elävöittäjä, joka kuplii ja kuohuu, pirskahtelee ja piristää. Tommi on kuin leikki-ikäinen sarjakuvasankari, jonka kyydissä paatuneinkin murjottaja näkee valon. Kippis!

Jussi Herranen
Tämä teologiaa opiskeleva koomikko majailee Joensuussa. Opiskeluiden alaa ei kuitenkaan kannata säikähtää, sillä Jussi ei jutuissaan saarnaa nykypäivän paheista tai synneistä. Hän enemmänkin varmistelee menolippuaan helvettiin.

Mika Eirtovaara
Mika Eirtovaara on suomalaisen stand up -­komiikan konkari ja kivijalka, joka on tunnettu niin Nelosen Stand up -ohjelman isäntänä kuin MTV3:n Kingi-ohjelman ”Taisto Kourina”. Lavalla Eirtovaara on ilmiömäinen koomikko, jonka innostus, energisyys ja hillittömät jutut vievät mukanaan. Kahden vuoden kiertuetauon jälkeen Eirtovaara palaa vihdoin takaisin lavalle – hauskempana kuin koskaan!

Myynnissä myös yhteislippu stand up -tapahtumaan ja Abreun keikalle!

Osta lippu

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
lauantai 7.3.2020
Aika:
17:00 - 19:00

Tapahtumapaikka

Tahko Piazza
Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1