Ladataan Tapahtumat

PIAZZAN JUHANNUS 20.-22.6.2019

torstai 20.6.2019

Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21

3 päivän lippuja torstaina rajoitetusti ovelta 36 € sis. eteispalvelumaksun.

Joka päivä mahdollista ostaa myös sisäänpääsy yhdelle illalle ovelta.

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PIAZZAN JUHANNUS 20.-22.6.2019

torstai 20.6.2019 @ 21:00 - sunnuntai 23.6.2019 @ 04:00

Piazzan Juhannuksessa laadukas DJ kattaus koko viikonlopun! Lisäksi timanttinen bilebändi InstaGlamour!

ESIINTYJÄT
TO 20.6. Töölön Ketterä & Rony Rex  -TALLI & DJ Eeverest
PE 21.6. InstaGlamour & DJ Eeverest
LA 22.6. InstaGlamour & DJ Eeverest

Töölön Ketterän ja Rony Rexin yhteisprojekti saapuu Tahkolle!

TÖÖLÖN KETTERÄ & RONY REX – TALLI DJ-SET
Omilla metsästysmaillaan ansioituneet viisaat päät, Töölön Ketterä sekä Rony Rex, saapuvat Tahkon juhannushumuun painamaan start-nappia. Ilta täynnä yllätyksiä ja tiukkaa toimintaa. Homman nimi on Talli. Housen, garagen ja basslinen liepeille rakentunut hiekkalaatikko. Vroom vroom, herrasväki.
TÖÖLÖN KETTERÄ
Töölön Ketterä on tunnettu niin omasta musiikistaan kuin energisistä DJ-keikoistaan. Jo vuonna 2017 yhtye yllätti fanit bassolinja-painotteisella 2 tunnin setillään Ruisrockissa ja sen jälkeen meininki on kasvanut kasvamistaan.
Matti 8:n selektiota on voinut kuulla jo yli vuoden ajan YleX:llä, kun taas Handshaking kuuluu Helsingin DJ-skenen huippuosaajiin. Ketterän seteissä molempien linjat yhdistyvät, tärkeimpänä pointtina tanssisalit täyttävä energia.
RONY REX
Rony Rex on nopeasti noussut yhdeksi Suomen eturivin DJ:stä, jonka luova tyyli yhdistelee sulavasti bassopainoitteista klubimusaa laidasta laitaan. Mies hostaa YleX:llä viikoittaista omaa radioshow’taan ja on tunnettu valovoimaisena esiintyjänä joka on ottanut yleisön haltuunsa karismaattisella lavapresensillään ja teknisillä soittotaidoillaan useilla isoilla festareilla sekä klubitapahtumissa ympäri Suomea. Muun muassa Flow’n, Weekendin, Summer Soundin ja Provinssin lavat ovat tulleet tutuiksi, joiden lisäksi Rony Rex on myös keikkaillut Euroopassa soittaen useilla tunnetuilla klubeilla. Suomessa hänet palkittiin 2014 vuoden DJ-tulokkaana.
DJ EEVEREST
Saamelaistaustaltaan oleva Eeverest ottaa musiikilliset vaikutteensa Skandinaavisesta melankoliasta yhdistäen sen urbaanin musiikin trendeihin ympäri maailmaa luoden omaperäisen soundinsa. Eeverest on yksi suomen tuottajalupauksista ja kiertää eri puolilla maailmaa tehden biisejä tavoitteenaan lyödä läpi kansainvälisesti.
Eeverestillä on myös vuosien tausta DJ:nä esiintyen niin pienemmillä kuin isommillakin lavoilla mm. Weekend Festivaalin-tapahtumissa. Hän on tällä hetkellä yksi Piazzan resident-DJ:stä.

 

 

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
torstai 20.6.2019 @ 21:00
Loppuu:
sunnuntai 23.6.2019 @ 04:00

Tapahtumapaikka

Tahko Piazza
Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1