Aukioloajat
Lago: Ke-La 11-16
Cervina: Ti-To 17-22, Pe-La 17-23

Cervina – Ristorante & Lounge


Tahkon sydämessä sijaitseva ravintola Cervina tarjoaa modernia italialaista ruokaa pohjoismaisia raaka-aineita hyödyntäen. Uudella listalla nähdään myös Pohjolan klassikoita. Ravintola sekä loungebaari palvelevat sinua kauniissa uudenaikaisissa tiloissa.

Ristorante & Lounge Cervina sijaitsee Piazza-rakennuksessa, klassisen yökerhon kyljessä. Olipa suunnitelmissa romanttinen illallinen tai liiketapaaminen, tarjoaa Cervina rennon ja tyylikkään ympäristön nauttia illasta kevyen baarisyötävän tai pitkän illallisen parissa.

Avoinna:

Ti-To 17-22, Pe-La 17-23
9.4. Su 17-21

VARAA PÖYTÄ

TUTUSTU MENUUN

***

Tilaa pääsiäisen herkkukassi kotona tai mökillä herkuteltavaksi!

Ravintola Cervinan herkkukassi pääsiäiselle sisältää alkupalat sekä valintasi mukaisen lämmitystä vaille valmiin pääruoan ja jälkiruoan. Lue lisää.

***

Uusi viihtyisä Cafe & Bistro Lago


Tervetuloa viihtymään Lago kahvila-bistroon Piazzan talossa. Listalla on italian herkkuja ja päivittäin keittolounas hintaan 13€. Mukava tila houkuttaa poikkeamaan kahville ja syömään laskupäivän lomassa kauniiden rinne- & järvimaisemien äärelle.

Lagossa pääset nyt herkuttelemaan fondue-illoissa lauantaisin klo 19 alkaen (poislukien la 1.4.). Tarjolla liha- ja juustofondue sekä menu. Tutustu ja varaa. Vain ennakkovarauksilla: restaurant@tahkochalet.fi Paikkoja rajoitettu määrä!

Avoinna:

vko 10-13 (6.3.-2.4.) Ke-La 11-16
vko 14-17 (3.-30.4.) Ma-La 11-16

TUTUSTU MENUUN

 

 
Oiva-raportti

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1