Pöytävaraukset

Varaa seurueellesi oma pöytä, niin vältyt jonottamiselta niin ovella kuin baaritiskillä. Valittavanasi on pöytiä 2-30 henkilölle.

Piazzan viihdekeskus vastaa huippubändeistä kesät talvet. VIP-pöydistä näkee ja kuulee stagen ohjelman ja samalla seurueesi pääsee nauttimaan tunnelmasta yksinomaan teille varatussa tilassa. Piazzan VIP-pöydät ovat siirreltäviä pöytiä Piazzan ala- ja yläkerrassa.

Varaa seurueellesi oma pöytä, niin vältyt jonottamisen niin ovella kuin baaritiskillä. Valittavanasi on pöytiä 2-30 henkilölle.
Minimi spend hinnat:
2-9 hlö / 80€ hlö
10-15 hlö / 850€ ryhmä
16-20 hlö / 1100€ ryhmä
21-30 hlö / 1300€ryhmä

Piazzan VIP-pöytiin ei ole ruokatarjoilua. Ruokailu tapahtuu naapurissa Baariravintola Mosquiton puolella www.mosquitotahko.fi.

VARAUSEHDOT:

Pöytä on varattuna seurueellenne klo 23 asti, mikäli ette ole ilmoittanut / lunastaneet pöytäänne kyseiseen kellonaikaan mennessä, on ravintolalla oikeus luovuttaa pöytä eteenpäin. Mikäli tiedätte saapuvanne paikalle myöhässä, ilmoittakaa asiasta ravintolalle.

VIP –pöytäläisiltä peritään lisäksi normaali sisäänpääsylipun hinta ja naulakkomaksu.

Yksi tarjoilija palvelee alakerran VIP –pöydät ja yläkerrassa baarimestari palvelee VIP –asiakkaat baaritiskin yli (VIP –pöytäläisillä käytössä oma osuus baaritiskiä)

Tiedustelut ja varaukset talon parhaimmille paikoille:

Tahko Chalet myyntipalvelu 017 – 483 200 / sales@tahkochalet.fi

Liput Tiketistä

Osta lippuja

Tahkon Talvikauden Avajaiset 7.12.2019

Lue lisää

Majoitus

Golden Resort · Ukko huoneet · Vietti huvilat  Vietti huoneistot · Tilhi huoneisto

Katso majoitusvaihtoehdot

Ravintolat

Ukko · Mosquito & Kotipizza

Katso ravintolamme

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1