MENU
Aperitivo
PIKKUPURTAVAA / SNACKS
OLIVE MARINATE
Marinoidut oliivit (M,G,V)
Marinated olives
6,00€
PROSCIUTTO DI PARMA
Kypsytetty DOC -porsaankinkku (M,G)
Aged DOC pork ham from Parma
10,00€
Antipasti Crudi
ALKURUOAT / APPETIZERS & STARTERS
CARPACCIO DI CERVO
Peura carpaccio, extra virgin -oliiviöljyä, parmesanjuustoa ja rucolaa (G)
Venison Carpaccio, Extra Virgin olive oil, Parmesan cheese and arugula
12,00€
BURRATA AL LIMONE
Burrata-juustoa, pinaattisalaattia ja fermentoitua sitruunaa (G)
Burrata and lemon – Baby spinach, lemon peel & fermented lemon
12,00€
TARTARE DI SALMONE AFFUMICATO CON LE SUE UOVA SU INSALATA DI AVOCADO
Savulohitartar, avokadoa ja savustettua kirjolohenmätiä (L,G)
Smoked salmon tartare and roe on a creamy avocado salad
12,00€
FOCACCIA ALLA CERVINA
Mozzarella
Fior di Latte mozzarellajuustoa, extra virgin -oliiviöljyä
Fior di Latte mozzarella, Extra Virgin olive oil
12,00€
Margherita
Tomaattikastiketta, mozzarellajuustoa ja basilikaa (L)
Tomato sauce, mozzarella and basil
12,00€
Prosciutto di Parma
Tomaattikastiketta, mozzarellajuustoa ja ilmakuivattua kinkkua (L)
Tomato sauce, mozzarella and Prosciutto ham
15,00€
Primi Piatti
Pääruoka I Pastat / Main Course
GNOCCHI DI ZUCCA CON BURRO BRUCIATO I SALVIA CROCCANTE
Kurpitsagnocchi ”à la Beurre Noisette” (paahdettu voi) rapealla salvialla (L)
Pumpkin gnocchi “à la Beurre Noisette” (caramelized butter) with crispy sage
16,00€ / ½ 11,50€
RISOTTO AL TARTUFO
Tryffelirisotto (L,G)
Truffle risotto
18,50€ / ½ 14,50€
SPAGHETTI ALL’AMATRICIANA
Tuorepasta ja savustettua porsaankylkeä (Guanciale) tomaattikastikkeessa (L)
Fresh pasta with smoked pork ribs (Guanciale) and tomato sauce
18,00€ / ½ 13,50€
RIGATONI CARBONARA ALLA CERVINA
Cervinan Penne Carbonara (L)
Penne with bacon and creamy sauce
18,00€ / ½ 13,50€
Secondi Piatti
Pääruoka II Lihat ja Kalat / Main Course
COTOLETTA DI POLLO ALLA MILANESE
Leivitetty kananrintaleike ja salviavoita (L)
Milanese-style buttermilk chicken with sage
21,50€
PESCE PERSICA AL BURRO
Paistettua Haukijärven kuhaa, paahdettua voita ja kauden kasviksia (L,G)
Pike perch “à la Beurre Noisette” (caramelized butter) with seasonal vegetables
24,50€
BISTECCA ALLA DIAVOLA DI PESTO
Kotimainen härän sisäfileepihvi, kauden kasviksia ja calabrialaista tulista nduja-salamia (L,G)
Beef tenderloin with seasonal vegetables and Calabrian nduja salami
27,50€
FILETTO DI CERVO
Paahdettua peuran sisäpaistia ja tummaa liemikastiketta (L,G)
Venison rump with vegetables
28,00€
Contorni
Kylkeen ja lisäkkeeksi / Side Dishes
PATATINE FRITTE CON SPEZIE
Keittiömestarin tiristetyt puikulaperunat (L,G)
Chef’s homemade fried potatoes
8,00€
VERDURE AL BURRO DI SALVIA
Kauden kasviksia salviavoissa (L,G)
Vegetables in sage butter
8,00€
GNOCCHI DI PATATE CON BURRO BRUCIATO I SALVIA CROCCANTE
Perunagnocchi ”à la Beurre Noisette” (paahdettu voi) ja salviaa (L)
Potato Gnocchi “à la Beurre Noisette” (caramelized butter) with crispy sage
11,50€
RISOTTO AL TARTUFO
Tryffelirisotto (L,G)
Truffle risotto
14,50€
Dolci
Jälkiruoat / DessertS
TIRAMISU ALLE FRAGOLE
Mansikkatiramisu
Strawberry Tiramisu with a chocolate twist
8,00€
PANNA COTTA AI FRUTTI DI BOSCO
Pannacotta ja metsämarjahilloketta (L,G)
Wild Fruits Panna Cotta
8,00€
TAGLIERE PER FORMAGGI
Italialaisia juustoja (G)
DOP & Reserved Italian Cheese
8,00€
***