Menu Cervina

MENU

Aperitivo

PIKKUPURTAVAA / SNACKS

OLIVE MARINATE
Marinoidut oliivit (M,G,V)
Marinated olives

6,00€

PROSCIUTTO DI PARMA
Kypsytetty DOC -porsaankinkku (M,G)
Aged DOC pork ham from Parma

10,00€

Antipasti Crudi

ALKURUOAT / APPETIZERS & STARTERS

CARPACCIO DI CERVO
Peura carpaccio, extra virgin -oliiviöljyä, parmesanjuustoa ja rucolaa (G)
Venison Carpaccio, Extra Virgin olive oil, Parmesan cheese and arugula

12,00€

BURRATA AL LIMONE
Burrata-juustoa, pinaattisalaattia ja fermentoitua sitruunaa (G)
Burrata and lemon – Baby spinach, lemon peel & fermented lemon

12,00€

TARTARE DI SALMONE AFFUMICATO CON LE SUE UOVA SU INSALATA DI AVOCADO
Savulohitartar, avokadoa ja savustettua kirjolohenmätiä (L,G)
Smoked salmon tartare and roe on a creamy avocado salad

12,00€

FOCACCIA ALLA CERVINA

Mozzarella
Fior di Latte mozzarellajuustoa, extra virgin -oliiviöljyä
Fior di Latte mozzarella, Extra Virgin olive oil

12,00€

Margherita
Tomaattikastiketta, mozzarellajuustoa ja basilikaa (L)
Tomato sauce, mozzarella and basil

12,00€

Prosciutto di Parma
Tomaattikastiketta, mozzarellajuustoa ja ilmakuivattua kinkkua (L)
Tomato sauce, mozzarella and Prosciutto ham

15,00€

Primi Piatti

Pääruoka I Pastat / Main Course

GNOCCHI DI ZUCCA CON BURRO BRUCIATO I SALVIA CROCCANTE
Kurpitsagnocchi ”à la Beurre Noisette” (paahdettu voi) rapealla salvialla (L)
Pumpkin gnocchi “à la Beurre Noisette” (caramelized butter) with crispy sage

16,00€ / ½ 11,50€

RISOTTO AL TARTUFO
Tryffelirisotto (L,G)
Truffle risotto

18,50€ / ½ 14,50€

SPAGHETTI ALL’AMATRICIANA
Tuorepasta ja savustettua porsaankylkeä (Guanciale) tomaattikastikkeessa (L)
Fresh pasta with smoked pork ribs (Guanciale) and tomato sauce

18,00€ / ½ 13,50€

RIGATONI CARBONARA ALLA CERVINA
Cervinan Penne Carbonara (L)
Penne with bacon and creamy sauce

18,00€ / ½ 13,50€

 

Secondi Piatti

Pääruoka II Lihat ja Kalat / Main Course

COTOLETTA DI POLLO ALLA MILANESE
Leivitetty kananrintaleike ja salviavoita (L)
Milanese-style buttermilk chicken with sage

21,50€

PESCE PERSICA AL BURRO
Paistettua Haukijärven kuhaa, paahdettua voita ja kauden kasviksia (L,G)
Pike perch “à la Beurre Noisette” (caramelized butter) with seasonal vegetables

24,50€

BISTECCA ALLA DIAVOLA DI PESTO
Kotimainen härän sisäfileepihvi, kauden kasviksia ja calabrialaista tulista nduja-salamia (L,G)
Beef tenderloin with seasonal vegetables and Calabrian nduja salami

27,50€

FILETTO DI CERVO
Paahdettua peuran sisäpaistia ja tummaa liemikastiketta (L,G)
Venison rump with vegetables

28,00€

Contorni

Kylkeen ja lisäkkeeksi / Side Dishes

PATATINE FRITTE CON SPEZIE
Keittiömestarin tiristetyt puikulaperunat (L,G)
Chef’s homemade fried potatoes

8,00€

VERDURE AL BURRO DI SALVIA
Kauden kasviksia salviavoissa (L,G)
Vegetables in sage butter

8,00€

GNOCCHI DI PATATE CON BURRO BRUCIATO I SALVIA CROCCANTE
Perunagnocchi ”à la Beurre Noisette” (paahdettu voi) ja salviaa (L)
Potato Gnocchi “à la Beurre Noisette” (caramelized butter) with crispy sage

11,50€

RISOTTO AL TARTUFO
Tryffelirisotto (L,G)
Truffle risotto

14,50€

Dolci

Jälkiruoat / DessertS

TIRAMISU ALLE FRAGOLE
Mansikkatiramisu
Strawberry Tiramisu with a chocolate twist

8,00€

PANNA COTTA AI FRUTTI DI BOSCO
Pannacotta ja metsämarjahilloketta (L,G)
Wild Fruits Panna Cotta

8,00€

TAGLIERE PER FORMAGGI
Italialaisia juustoja (G)
DOP & Reserved Italian Cheese

8,00€

***

VARAA PÖYTÄ

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1