Piazzan VIP-sauna

Tervetuloa kokemaan Tahko Piazzan bäkkäri, joka tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen kaikille vierailleen. Meillä on ilo kutsua sinut nauttimaan poikkeuksellisesta vieraanvaraisuudesta, joka yhdistää ministeritason kohtelun sekä yön kuningattarien ja kuninkaiden arvoisen gastronomisen nautinnon. Tämä on tilaisuutesi kokea huippuluokan ruokaa ja juomaa, joka on suunniteltu tyydyttämään vaativimmankin maun.

VIP-saunan voi vuokrata keikkailtoina ennen kello 20:aa sekä päivinä, jolloin ei ole keikkoja. Hinnat alkaen 250 €/2h.

VIP-sauna tarjoaa eksklusiivisuutta seurueellesi

Piazzan VIP-sauna tarjoaa yksityisyyttä ja eksklusiivisuutta seurueellesi, mikä tekee siitä täydellisen paikan erityisten hetkien jakamiseen ystävien tai kollegoiden kanssa. VIP-sauna yhdistettynä meidän räätälöityihin ruokailuvaihtoehtoihimme luo unohtumattoman kokemuksen, joka jättää lähtemättömän vaikutuksen.

Upeat puitteet, erinomainen palvelu

Älä ohita tilaisuuttasi varata Piazzan VIP-sauna seurueellesi jo tänään. Tahko Piazzan bäkkäri on paikka, jossa yhdistyvät upeat puitteet, erinomainen palvelu ja kulinaristiset mestariteokset. Meidän tehtävämme on varmistaa, että vierailusi meillä ylittää odotuksesi ja jättää sinut kaipaamaan lisää.

Pyydä tarjous


Scroll to Top